ONNO Collection - het Belgische ‘haute parfumerie’ kaarsenmerk onder de luxe geurkaarsen

ONNO Collection - het Belgische ‘haute parfumerie’ kaarsenmerk onder de luxe geurkaarsen

De lente is nog maar net begonnen, maar met dit exclusieve merk geurkaarsen haal je de zwoele zomer nu al in huis - door Amber Interiors

Een geurkaars is een geurkaars, zou je denken. Maar niets is minder waar. Er zijn wel degelijk verschillen als het aankomt op het branden van een kaars die niet alleen de ruimte vult met sfeerlicht, maar ook met een geurig parfum.

ONNO Collection is geboren in Tanzania, waar ontwerpster Ilse Vandeputte voor haar 20ste trouwdag een reis naartoe heeft gemaakt. Ilse werd opslag verliefd op het land Tanzania. Ze was gefascineerd door de rijke, warme kleuren van de natuur en de kruidige geur van de door de zon gebakken aarde en de weelderige bloemen. Ilse ervoer daar het gevoel van thuis zijn. Ze herinnert zich dat gevoel nog zo levendig: ‘een magisch gevoel van geborgenheid en rust, maar tegelijkertijd ook het gevoel van opwinding terwijl ik de rijke geuren en betoverende texturen van het magische land ontdekte’. Ze had duizenden kilometers afgelegd om dit gevoel van thuis te kunnen voelen. Zo ontdekte ze haar ware passie - dit magische gevoel vangen in een uitnodigende geur en de zachte gloed van een kaars. Ilse koos de parfums die hetzelfde gevoel als de specerijen en warme geuren tijdens haar verblijf in Tanzania oproepen. Ze combineerde die met de delicate geuren die doen denken aan de schoonheid van exotische oorden. Gelukkig hoef je niet duizenden kilometers te reizen om je echt thuis te voelen. Het was een van haar dromen om dit magische gevoel van geborgenheid te vangen en door te kunnen geven; om de intense warme geur en dat onweerstaanbare gevoel in ieders huis te brengen. Wij, van Amber Interiors, kunnen zeggen dat dàt is gelukt!

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums is Ilse Vandeputte een echte ‘neus’ geworden die alleen de meest hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen. De roots van ONNO Collection liggen in de ‘haute parfumerie’; ze zijn gespecialiseerd in het delicaat mengen van hoogwaardige ingrediënten om deze unieke en intrigerende parfums te creëren.

Deze met de hand gemaakte, exclusieve geurkaarsen van ONNO Collection worden in België met vakmanschap vervaardigd in mondgeblazen glaswerk met minerale wax en Egyptisch katoenen lonten. Dit bijzondere vakmanschap geeft het glas een andere dimensie en verschillende tinten unieke, intense kleuren. Zo’n warm effect van een brandende kaars is uniek in de wereld. Het maakt ONNO's geurkaarsen van ongeëvenaarde kwaliteit, die heel lang mee gaan. Deze geurkaarsen zijn niet zomaar kaarsen; het zijn kunstwerken op zich. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur en vertellen hun eigen verhaal. Het mondgeblazen glaswerk kan na gebruik als vaas of object worden gebruikt wat de duurzaamheid van het merk onderstreept.

Eenmaal gewend aan de verfijnde parfums zal je huis niet meer thuis voelen zonder de geurkaarsen van ONNO Collections. Ze zijn de finishing touch om je interieur compleet te maken. Kom thuis, haal diep adem en geniet van het aroma van ONNO Collection kaarsen. Laat de zomer maar vast beginnen! Bekijk de collectie van ONNO Collection op www.amber-interiors.com.

Terug naar blog